Laden Evenementen

2000Motels: a tribute to Frank Zappa

17 maart 2023
Frank Zappa-fans, opgelet!

2000 Motels brengt namelijk de beste en meest bekende Zappa-stukken naar Den Bosch. Dit Nederlands-Italiaanse septet speelt de muziek van Frank Zappa met de grootst mogelijke kundigheid en respect. In een twee uur durende set wordt het publiek meegevoerd langs verschillende perioden uit het werk van de componist/bandleider.
Kenners zijn van harte welkom maar 2000 Motels treed ook graag op voor mensen die de muziek van Zappa nog niet kennen. De band laat live horen hoe intelligent, bizar, kolderiek en in veel opzichten nog steeds actueel de muziek van Frank Zappa is.
Met niet minder dan drie lead vocalisten, twee toetsenisten, bas, gitaar, drums en percussie op het podium, staat 2000 Motels garant voor een show met uitgewerkte arrangementen.
Don’t Eat the Yellow Snow en geniet van een Zappa-avond die je niet snel zal vergeten.

3voor12 schreef over het optreden in Vlissingen:
“Het was merkbaar hoeveel lol de bandleden hadden en hoezeer ze hun muzikaliteit in ijzersterke, freaky nummers als Penguin in Bondage, Uncle Remus, Dirty Love of Camarillo Brillo kwijt konden. Dat droegen ze over op het publiek. De band mocht twee keer terug komen voor een toegift. Zappa-fans zijn een kritisch luisterend publiek, dus dat wil wel wat zeggen.”
Klik hier voor het hele artikel.

Volgend op een avond in Leeuwarden schreef een Zappa-liefhebber:
”Na 1 nummer hadden ze het publiek al voor zich gewonnen. Ze speelden Wind up workin’ in a gas station van het fantastische Zoot Allures. De zevenkoppige band deed het fantastisch. Zappa’s werk is technisch erg uitdagend. Gemakkelijke nummers zijn er niet. Je zult keihard moeten repeteren en flink wat podiummeters moeten maken, wil je ook maar enigzins een fatsoenlijke tribute neerzetten. In mijn optiek zijn ze daar uitstekend in geslaagd.”
Klik hier voor het hele artikel. 

Gerrit Eijkelboom lead- and backing vocals, percussion
Valentina ‘Madam’ Bruno lead- and backing vocals, percussion, FX
Robin Boer lead- and backing vocals, keys and synths, percussion
Jan van der Veen guitars
Rob Brons keys, synths, backing vocals, FX
Achille Regazzoni bass guitar, backing vocals, FX
Karsten van Straten drums, percussion, backing vocals, FX

Zaal open 19:30
Aanvang concert 20:00
Voorstelling inclusief intermezzo

Tickets via deze link – prijs: €21

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
17 maart
Tijd:
20:00 - 22:00
Site:
www.2000motels.com