Jazzkapel

Home / Eigen Producties / Jazzkapel

JAZZKAPEL, EEN INITIATIEF VAN PODIUM AZIJNFABRIEK EN CULTUREEL PLATFORM AZIJNFABRIEK.

Na 1 seizoen al niet meer weg te denken uit het jazzaanbod in ’s-Hertogenbosch en wijde omgeving. Met enthousiaste musici en gemiddeld 130 zeer tevreden bezoekers, een nieuwe succesvolle activiteit in Podium Azijnfabriek. Volop redenen om ook komend jaar weer maandelijks de jazztop van Nederland en soms van daarbuiten uit te nodigen voor een prachtig concert. Naast de beoogde 120 (maximaal) passe-partouthouders is er, per concert, ruimte voor 30 bezoekers met losse kaartjes. Muzikaal adviseur en programmeur is Bert Boeren, terwijl pr en uitvoerende organisatie in handen zijn van Sophie van Oirschot – Rijnaarts en Kim Marijnen.

Hieronder vindt u het programma van 2014/2015 met de komende ensembles. Vol trots verwijzen wij u hiernaar zodat u een indicatie krijgt van te verwachtte concerten.

Zoals hierboven al was aangegeven kunt u zo’n concert op twee manieren bezoeken, als zijnde passe-partouthouder: U betaald €120,- voor een passe-partout en hebt hiermee toegang tot alle 12 jazzkapelconcerten van het seizoen. Mocht u een keertje zelf niet kunnen is dat geen probleem want de passe-partout is niet naam gebonden waardoor u deze kunt uitlenen. Tevens kunt u ook halverwege het seizoen instappen voor €60,- voor de laatste 6 jazzkapelconcerten.
BESTEL HIER UW PASSE-PARTOUT

De tweede manier om een jazzkapelconcert bij te wonen is door middel van een los kaartje á €17,50.
BESTEL HIER UW LOS(SE) KAARTJE(S)