Artistieke Vriend

Home / Artistieke Vriend

De artistieke vriend van Podium Azijnfabriek 2020 is…

Peter Beets

Als artistieke, muzikale vriend zal Peter invulling geven aan het vriendenconcert op woensdagavond 10 juni 2020 in Podium Azijnfabriek.

Bert Boeren: “Peter zorgt altijd voor een afwisselend, enerverend en virtuoos concertprogramma. Hij behoort dan ook tot de top van Europa.”

Hij komt met een geweldige bezetting, namelijk:
Ruud Breuls | trumpet
Martijn van Iterson | guitar
Peter Beets | Fender Rhodes, Yamaha modx7
Frans van Geest | double bass
Martijn Vink | drums

Peter Beets : “ ’s-Hertogenbosch is de hipste jazzstad van Nederland met vier doorlopende series en een fantastisch internationaal jazzfestival. Allemaal opgebouwd vanuit interesse en enthousiasme van het publiek en niet aflatende inzet van podia als Podium Azijnfabriek. Ik ben zeer vereerd om, op woensdag 10 juni, officieel als ‘artistieke vriend van Podium Azijnfabriek’ te mogen komen optreden met mijn spiksplinternieuwe Electric Band”

Wereldwijd wordt Peter Beets gezien als een van de beste jazzpianisten aller tijden. Met zijn succesvolle optredens en geliefde bewerkingen van klassieke muziek heeft hij een vaste schare trouwe fans opgebouwd. In zijn prijzenkast staan onder meer een Edison (2010), de Prix Martial Solal (1998) en de Pall Mall Export Swing Award (1988). Beets levert ongekend goed ontvangen jazzalbums af, waaronder de meest recente ‘Beets meets Rosenberg, Tribute to Django Reinhardt’ en ‘Our Love Is Here to Stay, Gershwin reimagined’.

Neem vooral een kijkje op de website www.peterbeets.com voor meer informatie en/of voor zijn concertagenda.

Sóphie Rijnaarts: “ Peter is een waanzinnig goede pianist, maar los daarvan is hij ook gewoon een hartstikke leuke vent die wij graag zien in Podium Azijnfabriek”

Vriendenconcert
Woensdagavond 10 juni
Aanvang 20.30uur (zaal open 20.00u)
Enkel toegankelijk voor vrienden/steunpilaren & huurdekkers van Podium Azijnfabriek

Klik hier om vriend of steunpilaar te worden