Algemene informatie vrienden

Home / Algemene informatie vrienden

Dit is zo’n moment dat je vrienden nodig hebt…

We zijn verhuisd, we zijn geopend, we hebben een vliegende start gehad en we zijn weer (half) gesloten. Dit is iets wat niemand had verwacht maar waar we wel mee hebben te dealen. Laten we met zijn allen hopen dat het ditmaal van korte duur is en laten we afspreken dat we er vol enthousiasme het beste van gaan maken. Naast ons enthousiasme, en onze motivatie om er het beste van te maken, kunnen we de steun van vrienden goed gebruiken!

Gulle Vriend 2022

Vanaf €50,- per jaar word jij onze gulle vriend.

Wat krijg je daar voor terug?

  • Onze dank, want met jouw steun help je Podium Azijnfabriek door een pittige periode heen.

  • Een bitterballenvoucher

  • Een voorrangsembleem voor carnaval

  • De te gekke PA kalender (deze wil je op je wc hebben hangen)

  • Vrijdag 25 november 2022 een vriendenconcert/optreden om 20:30 uur alleen voor onze vrienden(we verklappen niet wie of wat er komt maar garanderen wel dat het te gek is)

Twee gulle vrienden op 1 adres?

Dat kan voor €80,-

Samen een portie bitterballen eten (zeker een grotere portie!), samen de kalender op de WC hangen en samen naar ons vriendenconcert/optreden komen!

De bijdrage wordt afgeschreven door middel van een eenmalige automatische incasso. Vriendschappen zijn niet vanzelfsprekend en worden daarom niet automatisch verlengd.

Volgend jaar vragen we opnieuw of dat je vriend wilt worden!

 

Steunpilaar 2022

Heb je meer financiële middelen? Of wil je met je bedrijf, Podium Azijnfabriek, ondersteunen?

Dat kan vanaf €500,-  Je krijgt uiteraard ook onze kalender, de bitterballen en kan met een introducee naar het ons vriendenconcert/optreden komen.

Sophie (06-12978604) bespreekt graag de extra mogelijkheden! Denk aan vermelding naam/logo op onze website, het adopteren van een concert of het maandelijks gebruik van de vergaderruimte.

Liever geen toeters en bellen en vriendschappen maar wel helpen?

Dat kan natuurlijk ook!

  • Je kiest voor een zelfgekozen bedrag en maakt dit zelf over naar NL40RABO0113663838 t.n.v. Stg. Cultureel Platform de Azijnfabriek. (graag onder vermelding van uw mailadres.

  • Onze kalender is vanaf vrijdag 17 december ook los te koop bij ons aan de bar á €12,50, leuk als cadeautje!

CPA

De gelden worden beheerd door Cultureel Platform Azijnfabriek (CPA). Deze adviserende stichting waarborgt de culturele identiteit van Podium Azijnfabriek. Daarnaast ondersteunen en initiëren zij nieuwe culturele projecten binnen Podium Azijnfabriek.

Leden van deze stichting:
Voorzitter Dré Zijlmans
Penningmeester René Bokslag
Secretaris Rinie Vugts
Bestuurslid Jos van Asperen
Bestuurslid Sandra Petersen

Klik hier om vriend of steunpilaar te worden