Algemene informatie vrienden

Home / Algemene informatie vrienden

Dit is zo’n moment dat je vrienden nodig hebt…

Wat een jaar! Een pandemie die door niemand kon worden voorzien en een jaar uitstel van onze verhuizing (achteraf het beste nieuws ooit! Een verhuizing/opening, met de daarbij horende kosten, hadden wij in deze situatie financieel niet overleefd)

Word je ook vriend?
Er is geen Paniek,  we zijn positief gestemd en flink gemotiveerd, maar dit is toch wel zo’n moment dat je vrienden nodig hebt…

Gulle vriend

Vanaf €50,- per jaar word jij onze gulle vriend.
Wat krijg je daar voor terug?

  • Onze dank, want met jouw steun help je Podium Azijnfabriek door een pittige periode heen.
  • Een te gekke PAraplu, beetje reclame maken zodat iedereen ons nieuwe logo leert kennen!
  • Proefdag nieuwe locatie! Zondag 29 augustus 2021 van 15:00uur-17:00uur

Letterlijk en figuurlijk een proefdag. We willen graag vóór de officiële opening de sfeer proeven met onze vrienden! Hoe is de akoestiek? Hoe is de temperatuur van het bier? Hoe smaakt de huiswijn? Zijn de bitterballen krokant en zitten de stoelen lekker?

  • Je bent als eerste op de hoogte van concerten, evenementen en het laatste nieuws.
Twee gulle vrienden op 1 adres?

Dat kan voor €80,-

Dan zijn jullie samen vriend, kunnen jullie samen onder één PAraplu reclame maken en komen jullie samen naar de Proefdag!

Steunpilaar

Heb je meer financiële middelen? Of wil je met je bedrijf, Podium Azijnfabriek, ondersteunen? Word dan voor  € 500,- per jaar steunpilaar van Podium Azijnfabriek. Uiteraard krijg je dan ook zo’n te gekke PAraplu en kun je met een introducee naar de proefdag komen!

Uw bijdrage wordt afgeschreven door middel van een eenmalige automatische incasso.

Liever geen toeters en bellen en vriendschappen maar wel helpen?

Dat kan natuurlijk ook! U kiest voor een zelfgekozen bedrag en maakt dit zelf over naar NL40RABO0113663838 t.n.v. Stg. Cultureel Platform de Azijnfabriek. (graag onder vermelding van uw mailadres.

Vriendschappen zijn niet vanzelfsprekend en worden daarom niet automatisch verlengd. Volgend jaar vragen we opnieuw of dat je vriend wilt worden!

CPA

De gelden worden beheerd door Cultureel Platform Azijnfabriek (CPA). Deze adviserende stichting waarborgt de culturele identiteit van Podium Azijnfabriek. Daarnaast ondersteunen en initiëren zij nieuwe culturele projecten binnen Podium Azijnfabriek.

Leden van deze stichting:
Voorzitter Dré Zijlmans
Penningmeester René Bokslag
Secretaris Rinie Vugts
Bestuurslid Jos van Asperen
Bestuurslid Sandra Petersen

 

Klik hier om vriend of steunpilaar te worden