Algemene informatie vrienden

Home / Algemene informatie vrienden

Word vriend van

Podium Azijnfabriek

Podium Azijnfabriek gaat verhuizen.
Na een periode van 4,5 jaar onzekerheid is de kogel eindelijk door de kerk en verhuizen wij komend jaar naar de Triniteitstraat. Om deze stap te zetten hebben wij hulp van vrienden/steunpilaren nodig.

 

Gulle Vriend

Voor €50,- per jaar word jij onze gulle vriend.
Wat krijg je daar voor terug?

  • Onze dank, want met jouw steun kunnen wij Podium Azijnfabriek verder ontwikkelen.
  • Nieuwjaarsborrel
  • Voorrangsembleem carnaval (Word je na carnaval vriend? Dan krijg je natuurlijk alsnog een voorrangsembleem!)
  • 1 keer per jaar een vriendenavond die wordt ingevuld door de artistieke vriend van het jaar. (SAVE THE DATE: zet woensdag 10 juni 2020, aanvang 20.30u maar alvast in je agenda voor een te gek optreden van Peter Beets (artistieke vriend 2020) met zijn Electric Band)
  • Openingsborrel op de nieuwe locatie
  • Je bent als eerste op de hoogte van concerten, evenementen en het laatste nieuws.

Steunpilaar

Heb je meer financiële middelen? Of wil je met je bedrijf, Podium Azijnfabriek, ondersteunen? Word dan voor € 500,- per jaar steunpilaar van Podium Azijnfabriek.

Een steunpilaar kan met twee personen naar alle (bovengenoemde) vriendenactiviteiten én … als extra traktatie krijg je een etentje bij Sóphie thuis. Eigenlijk word je gewoon … KIND AAN HUIS!

Het zijn van een gulle vriend of steunpilaar is persoonsgebonden. De bijdrage wordt afgeschreven door middel van een eenmalige automatische incasso. Vriendschappen zijn niet vanzelfsprekend en worden daarom niet automatisch verlengd. Volgend jaar vragen we of je trouwe vriend wilt worden!

CPA

De gelden worden beheerd door Cultureel Platform Azijnfabriek (CPA). Deze adviserende stichting waarborgt de culturele identiteit van Podium Azijnfabriek. Daarnaast ondersteunen en initiëren zij nieuwe culturele projecten binnen Podium Azijnfabriek.

Leden van deze stichting:
Voorzitter Dré Zijlmans
Penningmeester René Bokslag
Secretaris Rinie Vugts
Bestuurslid Jos van Asperen
Bestuurslid Sandra Petersen

Klik hier om vriend of steunpilaar te worden