Jazzkapel: Bruut! UITVERKOCHT!!


Jazzkapel: Bruut! UITVERKOCHT!!
woensdag 22 feb 2017

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Wie: Jazzkapel: Bruut! UITVERKOCHT!!
Wanneer: woensdag 22 feb 2017
Hoelaat: Aanvang 20:30 uur (Zaal Open 19:45 uur)
Waar: Podium Azijnfabriek
Organisatie: Jazzkapel
Entree: €17,50
Contact: info@podiumazijnfabriek.nl

UITVERKOCHT!

Maarten Hogenhuis – sax
Folkert Oosterbeek – hammond-orgel
Thomas Rolff – bas
Felix Schlarmann – drums
BRUUT! Niemand minder dan Maarten Hogenhuis staat samen met zijn Bruut wederom in Den Bosch in Jazzkapel. Met deze powerjazz kun je haast niet stil blijven zitten het slaat overal aan, van North Sea Jazz en DWDD tot de nachtclubs van Londen, Tokyo en Burkina Faso. De jonge Nederlandse band heeft een ongepolijste sound die de sfeer oproept van Tarantino-films, oude westerns en tweedehands vinyl. Blikvanger is aanstormend altsax-talent Maarten Hogenhuis, die al vaker in het Bimhuis speelde in de bands van Reinier Baas.

‘BRUUT! is een brutaal gezelschap dat lak heeft aan formaliteiten en omgangsvormen in de jazzwereld. In de compacte nummers klinkt sappige boogaloo en vlezige rhytm & blues. BRUUT! perst ze in moddervette jazz’ (de Volkskrant).

Naast losse kaartjes per concert, kun je ook een passe-partout kopen. Met deze passe-partout heb je toegang tot alle 12 concerten van dit seizoen. Deze passe-partout is niet naamsgebonden zodat je hem aan een andere jazzliefhebber kunt uitlenen wanneer je zelf een keertje niet kunt.

Een passe-partout kost €120,- en kunt u bestellen door een mailtje te sturen naar info@podiumazijnfabriek.nl met uw naam, adresgegevens en het aantal passe-partouts.